maandag 26 juli 2004

Een lekkere ranzige baguette (2 pers.)

 
Ingrediënten:

- 1 gebakken baguette of een halve gebakken stokbrood
- goudsalami
- schimmelbrie of gewone brie
- 1 pot Italiaanse tomatensaus, bijv. van Bertolli met basilicum
- groene pesto


Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de baguette of het stokbrood in 2 gelijke ruiten en snij dan de 2 ruiten voorzichtig over de lengte open. Leg het brood open en smeer op beide helften een laagje tomatensaus. Beleg dan beide helften met salami en smeer een dun laagje groene pesto over de salami. Snij de schimmel- of gewone brie in plakjes en leg die over beide helften heen. Doe het brood in de oven en bak het ongeveer 5 minuten. De brie moet ongeveer half gesmolten zijn, dan is het brood klaar.

Geen opmerkingen: